Droom

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Vlindertje
  Gast

  Hoi,

  Ik heb sinds 2 maanden contact met een man, in het begin zag ik hem als een afleiding maar al snel ontstonden er gevoelens.
  Dit is ook wederzijds, alleen vinden we het beide heel erg eng.
  Hebben dagelijks contact en als wij beide onze kids niet hebben, zijn we graag bij elkaar en hebben dan ook hele lange gesprekken over van alles en nog wat. Blijven we bij elkaar slapen en zijn de nachten heel intens.

  Ik heb een zoon met een flinke rugzak en mijn (vriend) herkent een hoop van zichzelf in mijn zoon toen hij zelf vroeger deze leeftijd had.

  Vorige week sliep ik bij hem en had 2 dromen waarvan de 1 heel erg vaag was. Gister had ik wederom een droom die best wel even binnen kwam.
  Ik zal ze alle 3 proberen kort uit te leggen.

  De 1ste nacht had ik 2 dromen: de 1ste was dat we samen in de nacht langs een strand liepen op de rotsen die in het water lagen, terwijl wij over de rotsen sprongen/liepen, zwommen er haaien, dolfijnen en orka’s.
  De 2de droom: we zaten samen in de auto, hadden een peuk op gestoken toen mijn telefoon afging. Het was de therapeut van mijn zoon die mij vroeg waar ik bleef, ik was de afspraak vergeten… of ik alsnog kon komen omdat iedereen op mij zat te wachten. Mijn (vriend) bood aan mij te brengen en liep met mij mee naar binnen, hij liep naar mijn zoon en zei hem: jongen, wees goed voor je ouders deze mensen houden heel veel van jou, maak ze trots jongen! Daarna stond mijn ex-man op en gaf hem een hand en zei: dankjewel man voor je lieve woorden (dit zou mijn ex nooit doen) de therapeuten van mijn zoon gaven aan dat zij dit een onwijs mooi iets vonden. Ik stond in deze droom vol ongeloof te kijken. Daarna was de droom ook klaar.

  Gisternacht was mijn 3de droom: ik droomde dat we bij hem thuis waren, we moesten beide vroeg op om te werken. Hij stond in de deuropening terwijl ik naar buiten liep, gaf hem een kus en wenste elkaar een fijne werkdag. Hij riep mij terug en zei: mag ik zeggen dat ik van je begint te houden?! Waarop ik antwoordde: dat mag jij! Toen stopte mijn droom.

  We vinden elkaar super leuk en genieten volop als we samen zijn, hebben naar elkaar uitgesproken dat we gevoelens hebben voor elkaar. Maar ook dat we het doodeng vinden. Ik heb gezegd: het komt wel goed, zo niet dan toch… daarna volgde deze boven genoemde dromen.
  Kan iemand mij vertellen wat het betekent?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">