Droom

 • Auteur
  Berichten
 • Soraya
  Gast

  Ik had vandaag een hele vreemde enge droom. Ik was buiten ergens en er waren veel mensen. Ergens vaag ken ik deze mensen maar wie ze precies zijn weet ik dus niet meer. En het was druk en veel lawaai. En wat er precies gebeurde weet ik dus even niet meer. Opeens werd er geschoten op mij.. in me rug. En het deed echt zeer ik voelde ook gewoon pijn (heel eng en bizar) en ik riep ga ik dood ga ik dood. En even later ging het volgensmij weer? Wat ook heel vreemd was is dat er veel jongens waren in me droom die een wapen hadden. Volgensmij alleen maar jongens.. en alle jongens hadden een donkere huidskleur. Ook zooo vreemd? Deze droom heeft me echt even naar gemaakt en ik weet niet wat ik er mee moet of dat het iets betekend. Vandaar dat ik het hier even wil opschrijven en er hopelijk iemand reageerd..

  EsmeEsme
  Moderator

  Het lawaai symboliseert iets wat je afleidt. Schieten heeft in dromen te maken met kritiek krijgen of geven. Momenteel is er een gevalletje, dat je dit moeilijk kunt geven of moeilijk kunt ontvangen. In dromen ga je niet echt dood, want symbolisch betekent het dat er een einde komt aan een fase of situatie. Als iets dood gaat, bloeit er weer iets nieuws op. Net als de feniks die sterft in een zee van vuur en herrijst weer uit zijn eigen as.

  De jongens met een donkere huidskleur, betekent dat het gaat om iets onbekends. Je kent het niet of heb je nog nooit meegemaakt. Iets nieuws waar je je nog niet prettig bij voelt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">