Dromen over trein

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Sarah
  Gast

  Vannacht droomde ik dat ik met de trein naar huiis moest, maar elke keer als hij weg reed viel ik er uit tot de conducteurs zo boos op mij werden. Een vrouwelijke cpnductrice deed vreselijk lelijk tegen mij en zette haar nagels in mijn hand. Ik liep het station op, met mijn moeder aan de telefoon, op zoek naar de bus naar huis, maar die kon ik niet vinden. Het station waar ik over droomde was hetzelfde als in al mijn dromen over een station en trein. Het is in een stad die ik ook niet herken. In de droom liep ik huilend rond buiten, ik kwam een bnn’er tegen die even met mij praatte omdat ik zo moest huilen en toen ook weer verder liep.

  Sinds ik depressief ben en angstproblemen heb droom ik enorm veel, ik kan ze ook vrijwel altijd herinneren en schrijf er veel op.

  Elena
  Gast

  Vervelend maar logisch dat je stemming van overdag ook terugkomt in je droom. Heb je het gevoel dat je overal alleen voor staat, maar het toch niet lukt? Heel goed dat je hulp vraagt. Je moeder en een bn-er (televisie?) kunnen je op dit moment niet helpen, maar wie in je echte leven? Denk aan de luisterlijn (088 0767 000)of 113 te bellen als je even niemand weet.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">