Dromen over skydiven

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • A.
  Gast

  Hoi! Ik was een boek aan het lezen en plotseling kwam mijn droom van vannacht weer in mij op. Ik droomde dat ik met wat mensen (geen idee wie ze waren) ging skydiven (niet parachutespringen). Het moment dat ik van een vliegtuig sprong herinner ik me niet, dus of het echt skydiven was, geen idee, maar wat ik mij nognwel herinner is dat ik mij zo vrij voelde, en dat ook uitte in mijn lichamelijke bewegingen in de lucht. De mensen om mij heen in de lucht die juichten enthousiast mee toen ik een backflip oid maakte. Ik was zowat aan het dansen in de lucht. Ik voelde zo veel kracht, vrijheid, blijheid, etc. Erna werd ik wakker.

  In het echte leven voel ik mij totaal niet zo en heb ik juist zowel mentaal als fysiek last van bepaalde dingen (waar ik wel mee bezig ben om het op te lossen).

  Ik kan alleen droombetekenissen vinden over parachutespringen, dus ik was benieuwd wat dit dan betekend, gezien het toch anders is.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">