Dromen over mijn ex

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Dreamer94Droompje94
  Gast

  Ik heb sinds kort vaker dromen over mijn ex.. het is ondertussen al meer dan 6 jaar uit, maar we zijn niet bepaald met goede bedoelingen uit elkaar gegaan. Wij hebben nooit een normaal gesprek meer kunnen voeren of elkaar gezien. Nu heb ik vanacht dus gedroomd dat ik iets moest uitprinten en bij zijn huis naar binnen ging. Alles zag er anders uit en hij was op dat moment niet thuis. Ik loop door het huis heen en ga de kamers door om te kijken hoe het er nu uitziet. Alles is onherkenbaar en ik vind de kamer waar hij nu in slaapt, en waar ook de computer staat met de printer. Zodra ik achter de computer ga zitten komt mijn ex binnen. Hij wijst naar me en zegt erbij; je moet toch ondertussen wel een eigen printer hebben? En terwijl hij dat zegt probeer ik speels in zijn vinder te bijten. Ik merk dat ik in mijn droom de connectie zoek, een soort kriebels.
  Ik heb ondertussen een nieuwe vriend en woon samen met hem, en eigenlijk gaat het best prima. Ik heb geen behoefte meer om bij mijn ex terug te komen, maar merk toch dat dit soort dromen mij veel doen. Wat kunnen deze dromen betekenen? Ik merk dat wanneer ik over hem droom, heb een beetje uitdaag en het leuk vind hem te zien.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">