Dromen over kastelen

 • Auteur
  Berichten
 • Miscellanea
  Deelnemer

  De afgelopen week heb ik meerdere keren over kastelen/forten gedroomd. Onderstaande vond ik vrij bijzonder en kon ik niet echt uitleggen. Wie kan mij helpen.

  Met een groepje keken we eerst naar foto’s van een bijzonder kasteel/fort. Vervolgens besloten we daar naartoe te gaan. Een fort in het midden met aan beide uiteinden een stenen brug. Over de eerste kon je lopen naar het fort,maar niet meer naar binnen (vroeger wel). De achterste leidde naar nog een kleine variant een soort kapel. Aan de zijkant stonden ook.nog tweeandere soortgelijke bouwwerken tegen de rotswand (net zoals de kapel). Hier konden wij niet bij. Voor de brug was ook een soort tempel/piramide/uitkijkpost. Hele andere bouwwstijl en hier kon je wel op. Ook liepen er twee mannen met een pilaar door de drooggevallen waterbedding naar het bouwwerk. De pilaar bleek onderdeel van het fort en werd er weer aan vast gelijmd. In de buurt zat een persoon verscholen in vodden dit alles toe te slaan alsof deze iets van plan was.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Miscellanea
  Deelnemer

  Hi Esme, ik ben erg benieuwd naar je analyse :). Je ontvangt van mij zeker een reactie op de uitleg.

  Esme
  Moderator

  Een kasteel staat symbool voor statigheid, triomf en bescherming. De brug is een overgangsfase. De tijden zijn verandert. Het is niet mogelijk om terug te gaan in de tijd. De kapel staat voor geestelijke voeding. Je wilt graag grip hebben op iets of een vaardigheid bezitten, maar dat is niet makkelijk om te verkrijgen. Over het algemeen heb je wel overzicht over de hele situatie, want je kan de uitkijkpost wel bereiken. Een pilaar staat voor steun. Deze was gebroken en weer verlijmt. Het kan te maken hebben met een relatie. De persoon in vodden is niet stabiel.

  Miscellanea
  Deelnemer

  Momenteel ben ik wel druk bezig met denken hoe ik mijn leven kan veranderen. Ik heb weliswaar een andere (administratieve) baan, maar wil eigenlijk iets voor mezelf gaan beginnen op het gezondheid/welnessvlak.

  De persoon in vodden kan ik wellicht plaatsen als zijnde mijn ex die ik vaak advies geef. Hij is nog niet helemaal stabiel maar krabbelt stukje bij beetje weer op.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">