Dromen over heks

 • Auteur
  Berichten
 • Jimson19
  Deelnemer

  Hoi veel kan ik mij niet meer herinneren enkel dat ik het huis ben waar ik ben opgegroeid als kind en tot mijn 25jaar heb gewoont (ouderlijke huis dat nu al reeds 11jaar geleden is verkocht) en dat er en slechte heks mij verjaacht uit het huis.. de droom eindigt dat ik de confrontatie met haar aangaat door terug te keren naar mijn huis , aangezien zij haar intrek heeft genomen en er een soort battle vindt tussen haar en mij maar dan via mentale of magie strijd en ik uiteindelijk win en haar dan naar buiten sleur en haar dan dood door haar verschillende keren tegen de muur de gooien met haar hoofd. Iemand een idee wat het zou betekenen? Ook weet ik nog juist voor de heks mij uit het huis verjaacht dat ik op straat stond en een zwarte vogel zag afkomen die uiteindelijk zo groot werd dat ik niets meer zag … En toen kwam de heks mij verjagen uit het huis. .

  Esme
  Moderator

  Het ouderlijk huis staat voor herinneringen van huis en haard. Een heks is een wijze oude vrouw, die je angst aanjaagt. Het zijn de angsten die achter je aan zitten. Het kan zijn dat je oude herinneringen niet meer wilt oprakelen, maar komen toch weer aan de oppervlakte. Het is beter om het een plaatsje te geven en los te laten, hoe moeilijk ook. De heks tijdens het gevecht betekent, dat je vecht met de gevoelens in jezelf. Een donker vogel in je droom staat symbool voor je vervelende gewoontes en de duistere kant van je karakter.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">