dromen over god en zijn vrouw?

 • Auteur
  Berichten
 • rebecca89
  Deelnemer

  Hallo dromenspotters,

  Deze droom overkomt me dus voor de 2de keer. De eerste keer kan ik me niet meer zo goed herinneren enkel dat ze prachtig waren en ik kreeg een gevoel van innerlijke rust… wat ik al in tijden niet meer gevoeld hebt. Maar afgelopen nacht droom ik weer over hun.

  Ik droomde dat ik bij m’n man op de bost lag en we lagen naar buiten te kijken. naar de wolken. We hadden lol en gingen figuren herkennen d.m.v. de wolken. Opeens verscheen er een cirkel die werd groter en groter en die spatte uiteen met duizenden sterretjes. Net een sprookje heel mooi.

  Toen voelde ik weer die innerlijke rust. Ik neem aan dat het god met z’n vrouw was, want zo noemde hij zich terwijl ie niet zo genoemd wilde worden en mocht hem geen idee meer noemen. Hij was heel modern, had hele moderne kleding aan en een leerstijdsschatting was ie zo rond de 50/60. Hele nette verzorgde moderne man.

  Dan zijn vrouw? Wauw wat een plaatje zoveel rust straalde ze uit. De uitstraling, van een engel! Wederom heel modern gekleed, goed verzorgd en iets jonger 40/50. Niks met vleugels of wat dan ook.

  Ze vertelden wat maar ik heb geen idee, god ging met m’n man een ommetje maken en zij met mij. We waren aangekomen op een verlaten autogarage voor massa auto parkeren. Daar zweefde wel 100de overleden zielen rond en allemaal omhuld met wit licht! Heel mooi en indrukwekkend om te zien. Ook liepen we over een kermis, waar ik kennis maakte met een meisje. Dit meisje was de dochter van m’n beste vriendin. Zij Verloor haar dochter met 25 weken zwangerschap. Ook Zij was een lief sociaal kinderlijk druk kind. Heerlijk daar hou ik van, kindjes die lekker zich zelf zijn lekker druk en zo, Net zoals mijn eigen kinderen.

  Het enige gesprek wat ik me kon herinneren was dat ik vroeg hoe het hiernamaals uitzag, dit heeft ze me laten zien.
  Wauw wauw wauw wat was het daar mooi alles kraakhelder wit maar zonder dat het je pijn doet aan de ogen. zacht roze pioenrozen heel mooi allemaal. Het leek echt op z’n romantische set van een film wauw!

  Allemaal leuk toen ik wakker werd…. maar wat betekend het allemaal? Ik ben er een beetje ondersteboven van :)

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">