Dromen over getuigen zijn van gruwelijke moorden

 • Auteur
  Berichten
 • Sam
  Gast

  Sinds ongeveer een maand droom ik 1 a 2 keer per maand over dat ik getuige van de meest gruwelijke moorden, zelf heb ik echt geen idee waar deze nachtmerries vandaan komen. Het enigste wat ik wel weet is dat ik heel graag van die nare nachtmerries af wil. Komt dit mensen bekend voor? En zo ja, hoe zijn jullie van die nachtmerries af gekomen?

  Sam
  Gast

  Correctie: 1 a 2 keer per maand, moet 1 a 2 keer per week zijn.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een nachtmerrie ontstaat vaak door stress. Chaotische of nare beelden manifesteren zich in je droom. Zodra je in de normale wereld weer tot rust bent gekomen, veranderen de beelden in je droom.

  Een moord is het ontdoen van een bepaalde eigenschap of situatie. Je bent hier niet tevreden over en wilt er vanaf. In je droom ben je de toeschouwer van de daad.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">