Dromen over ex

 • Auteur
  Berichten
 • Sarah
  Gast

  Vannacht droomde ik dat ik met mijn familie in het circus was. Op een gegeven moment hoor ik een geluid boven mij en zie ik mijn ex samen met zijn ex van een lijn heen en weer zweven boven alle mensen. Hij lacht, maar op een manier van revenge. Ik word boos en ren de tent uit. Vlak voor de uitgang slaat een deur open en daar rent mijn ex uit en hij probeert mij vast te pakken terwijl hij roept lief, toe nou. Zijn ex komt achter hem aan. Als ik stop en hem boos en in tranen aan kijk, zegt hij er is iets wat ik jullie wil zeggen. Zijn ex roept direct, je gaat naar Nederland?! Op de 38e?! Ik voel me bozer worden omdat hij al met haar is en ze ook al van zijn plannen weet voor mij. In mijn droom Is mijn ex trouwens nog steeds mijn vriend.

  Iemand enig idee van een betekenis hierachter?

  Esme
  Moderator

  Het circus is het schouwspel van het leven. Op een koord dansen is op de grens balanceren. Waarschijnlijk heeft je ex momenten gehad, waarbij hij uitprobeerde hoe ver hij met je kon gaan. Zijn ex staat symbool voor de breuk tussen jullie. Je bent boos, omdat je geen grip op hem hebt of hebt gehad in het verleden. Hij is in je droom nog je vriend, omdat je nog het één en ander afsluiten moet. In deze droom ben je dit aan het verwerken. De deur dicht doen is een hoofdstuk afsluiten. Ben benieuwd of je je hierin kunt vinden.

  Sarah
  Gast

  Ja dat kan ik op zich wel plaatsen. Hij en zijn ex waren niet aan het koorddansen, maar het was meer iets van een kabelbaan. Maar wie heeft het nog dezelfde betekenis.

  Esme
  Moderator

  Het is ook zweven boven mensen en over grenzen gaan.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">