dromen over dezelfde jongens

  • Auteur
    Berichten
  • anoniemmmmmmmmmm
    Gast

    hallo ik zou eerst de situatie moeten uitleggen anders snapt u de dromen misschien niet.

    Dus er is een jongens iets ouder dan mij komen wonen in de zelfde appartementencomplex komen wonen samen met zijn ouders. Onze ouders kennen elkaar al jaren lang en zijn vrienden. Paar maanden later was er een oud en nieuw feest waar we allemaal op werden uitgenodigd. Daar had ik samen veel gedanst met die jongen en hij gaf me de hele tijd intense blikken. Daarna een maand na het feest had hij me gestuurd. Odertussen in die maand zagen we elkaar wel eens omdat onze ouders bij elkaar op bezoek gingen.

    We begonnen met sturen en hij had me vertelt dat hij me leuk vindt en het was Valentijn die week. Hij kocht me een roos en we gingen op een cinema date. Een maand lang waren we aan het sturen maar dan opeens stopte het. Voor dat hij me voor de eerste keer had gestuurd had ik een droom dat hij en zijn ouders op vakantie gingen en dat mijn vader hun naar het vliegveld ging brengen maar er was iets mis met de vlucht dus bleven ze een nachtje bij ons slapen. Hij en ik hadden samen in dezelfde bed geslapen in mijn kamer en hij had me ook gekust meermaals. Toen we sliepen werd ik opeens wakker en ik ging naar mijn bureau waar zijn telefoon op lag en op zijn achtergrond stond een ander meisje.

    Daarna na alles wat er was gebeurt tussen ons had ik een droom dat hij me op zijn schoot nam en mij kuste. Het leek alsof we een relatie hadden. We waren ergens naar toe aan het stappen met zijn familie en ook de mijne en hij nam mijn hand vast en verstrengelde onze handen. Het waren korte dromen.

    We hebben in de realiteit nog nooit gekust. Na die cinema date zijn we nooit meer samen op date geweest. De interesse was eerst heel erg aanwezig langs beide kanten maar dan opeens niet meer langs zijn kant. Please help me out.

    Alvast bedankt.

    Esme
    Moderator

    .

    anoniemmmmmmmmmmmm
    Gast

    Ik zou het heel tof vinden als je mijn dromen zou willen analyseren. Bedankt!

    Missl
    Gast

    Omdat we geen melding krijgen wanneer iemand heeft gereageerd. Althans dat krijg ik niet. Ik moest ook iedere keer kijken of iemand heeft gereageerd

    Leysen Sandy
    Gast

    Mijn droom ging over een oude vriend die met een rode sport auto een etalage inreed! En hij was enorm boos…ik zag het gebeuren maar zat er niet in! Ik was verbaasd en moest daar een beetje met lachen maar was ook wel bezorgd! Het voelde meer alsof zijn ego een grote deuk had gekregen…ik stond erbij en keek ernaar! Zoiets eigenlijk!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">