Dromen over 2 doodgaande karpers .

 • Auteur
  Berichten
 • RoyRoy
  Deelnemer

  Hoi ik ben Roy en heb vanacht een toch wel vreemde droom gehad die heel de dag een beetje door.mijn hoofd spookt .. ik droomde dat ik buiten liep en bij een zoort van dam stond die overstroomde em dat water spoelde over het gras wat lager lag en de aansluitende water wat ook lager ligt . In deze laag ligende water lagen 2 karpers op hun zij en zwemde nog wel maar lagen op sterven . Er stonden meer mensen om heen en ik stond daar in de modder te kijken en op de 1 of andere manier gaf me dat een rotgevoel , maar stapte ook direct uit de modder en voelde direct verlichtend . Daarna schrok ik wakker . Op de 1 of andere manier heb ik het gevoel dat mij wat word verteld maar kan het zelf niet plaatsen . En ook weinig info er over vinden .

  Janneke uit Brabant
  Gast

  Die mensen in jouw droom; dat ben jij zelf. Het zijn veel mensen, dus ik denk dat jouw onderbewuste van meerdere kanten iets door heeft. Je zit in een situatie in jouw dagelijks leven die jou geen lekker gevoel geeft. De vissen staan voor rust en evenwicht. De vissen (rust en evenwicht) gaan dood en je voelt je rot; tot jij letterlijk uit de situatie stapt.
  Groetjes,
  Janneke

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">