Dromen oude vrienden en van hen weg fietsen.

 • Auteur
  Berichten
 • Dahaille
  Deelnemer

  Ik droomde dat ik in mijn geboortegeboortestad was. Ik zag allerlei oude vrienden. Eentje deed heel raar in gedrag en vind het vreemd. Een oude vriend kon ik niet meer vinden. Maar dacht wel aan hem in mijn droom. Weer een andere vriend was een boek aan het verkopen om aan geld te komen. Ik zag dit allemaal terwijl ik stevig op het zadel van mijn fiets zat. Ik fietste weg van hen. Wat kan dit betekenen?

  Esme
  Moderator

  De geboortestad is je basis. Je oude vrienden zijn je steun en gezelligheid. Er zijn leuke en minder leuke herinneringen. De oude vriend die je niet kan vinden is een onbewust gevoel van leegte. Waar die leegte vandaan komt of wat het is, is niet duidelijk voor je. Misschien wil je nieuwe uitdagingen aan, vanwege nieuwe visies of ideeën. Je verandert met de jaren ook van mening ten opzichte van toen je nog in je geboortestad woonde. Het boek staat voor kennis. Kennis die niet meer relevant is. Door de jaren heb je nieuwe normen en waarden ontwikkeld. Je zit stevig op het zadel, dus met beide benen op de grond, terwijl je in balans bent. Op je fiets ben je namelijk in balans.

  Dahaille
  Deelnemer

  Dank je wel voor je feedback en sluit wel aan. Is mij nu duidelijk hoor en had de bevestiging nodig.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">