Doolhof in een oud huis.

 • Auteur
  Berichten
 • PUCA
  Deelnemer

  Hoi,

  Ik heb deze week een erg intense droom/nachtmerrie gehad. Ik hoop dat iemand mij de betekenis ervan zou kunnen uitleggen.

  Ik droomde dat ik met mijn broertje was. We waren net verhuist. We waren verhuisd naar een groot vrijstaand oud huis. Het huis stond in een rij met andere huizen, deze huizen waren ook groot vrijstaand en oud. We waren aan de overkant van een soort meer/watertje. Vanaf daar zagen we ons huis. Er werd ons verteld dat we niet naar het huis op de hoek moesten gaan omdat dat huis “bezeten” zou zijn, ze zeiden ons dat als je daar naar binnen zou gaan je er nooit meer uit zou komen, het zou er van binnen net een doolhof zijn.

  Toen waren we aan het lopen, we liepen langs het huis op de hoek. De mensen die daar woonde kwamen toevallig net naar buiten. ik herinner me een vrouw met een boodschappentas. Mijn broertje liep naar de voordeur en vroeg aan de vrouw mogen we even naar binnen, ik herinner me het antwoord niet van de mevrouw. Hij liep maar binnen, ik zij nog doe maar niet! Toen hij 1 voet over de drempel zette zei wilde hij er niet meer uit. Hij zei kom ook! Ik wist dat als ik ook een stap over de drempel zou zetten dat ik ook niet meer naar buiten zou willen en verloren zal raken in het doolhof. Ik riep nog zijn naam en “kom terug!”
  Het volgende deel van de droom stond ik met een paar mensen om me heen bij het meertje/watertje aan de overkant van de huizen. Iemand gooide een touw in het water om mijn broertje te vinden. Er kwamen een aantal portofoons naar boven drijven, allemaal verschillend. Iedereen reageerde teleurgesteld en ik vroeg: “betekend dit dat ze bezeten zijn” Met een teleurstelling. “Ja..” werd er gezegd.

  Het is een lang verhaal maar dit is precies wat ik me herinner van de droom, ik kan het nog steeds voor me zien. Het gaf me een naar gevoel..

  Zou iemand mij de betekenis van deze droom te kunnen uitleggen?

  Liefs Pucca.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">