doodengel en overleden moeder

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • vie
  Gast

  beste

  mijn moeder is overleden op 27 februari aan 12 jaar na 3 jaar coma.. zijn tijdens haar eerste jaar coma naar een instelling geplaatst. ondertussen veel verschillende dingen meegemaakt.. hulp om zwanger te graken enzo. kindjes vaak ziek…nu 20 jaar later had ik een rare droom.

  in een straat ( zelfde straat waar me instelling was) zie ik eerst mijn neef. die zeg van waw je bent sterk..
  onmiddelijk erna zie ik een man in zwart lang gewaad. ( doodengel) ik vroeg aan de engel of hij mijn moeder haar ziel heeft. die zei nog niet. dit gaf me hoop zodat ze weer kon leven.. ik vroeg aan de engel waar zijn auto sta.. die antwoord niet. me zus loop aan de ene kant. waarbij de engel naar haar kijk. op het moment dat hij niet kijk loop ik de andere kant op van de weg. vind zijn auto en roep dan naar me moeder. dat ze aub terug komt. dat ze terug leef.. plots vliegen er kaarten in de lucht die vermenigvuldigen naar een waasig lichaam met me moeder haar stem die me vraag. wie ben je? op dat moment kom ik wakker met bang hart… me kleinste dochter 1 jaar kan nog geen mama zeggen maar plots hoor ik uit haar richting mama. ( kleintje wel al eens gebrabeld in haar slaap) wat betekent me droom? en wat erna?

  Ebeline
  Gast

  Wat voor kaarten waren het?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">