Dood zus

 • Auteur
  Berichten
 • LK
  Gast

  Hallo,

  Momenteel ben ik als bij wonder voor een tweede keer zwanger. Maar nu droomde ik enkele dagen geleden over de dood van mijn zus waar ik tot vorig jaar echt haast hartsvriendinnen mee was. Deze relatie is heel erg verwaterd maar we spreken elkaar wel nog bijna dagelijks.

  Nu vraag ik mij af wat e droom kan betekenen. Ergens ben ik bang dat de droom over de dood van mijn zus ergens een voorbode is van mijn huidige zwangerschap (een meisje) en slaap ik nu nog slechter met het idee dat het misschien een teken is dat er wat staat de gebeuren met onze ongeboren dochter.

  Iemand enig idee?

  EsmeEsme
  Moderator

  Gefeliciteerd met je zwangerschap. Tijdens de zwangerschap komen er heel veel hormonen vrij en kun je last krijgen van stemmingswisselingen. Meestal met een nachtmerrie komt dit voort uit stress. Momenteel is ook je knuffelgehalte door de hormonen heel erg groot en moet je het laten door al die maatregelen zoals anderhalf meter afstand. Je zusje is je dierbaar en wil je niet verliezen. In je droom komt de angst naar boven van het kwijtraken van geliefden. Angst is een negatieve eigenschap, maar is ook weer nuttig, want het beschermt je. Wanneer je accepteert dat dit je angst is, worden dit soort dromen minder. Ik hoop dat ik je hiermee geholpen hebt.

  Anoniem
  Gast

  Hallo,
  Mijn vader is in januari overleden, maar ik droom regelmatig over hem, in de droom zie ik hem en vraag aan hem waarom hij nog leeft maar hij wil daar niks over zeggen. In een andere droom zat hij naast me bed en ik smeekte aan hem om te praten maar dat deed hij niet.

  Graag wil ik een reactie.

  EsmeEsme
  Moderator

  Dromen zijn verwerkingen van de dag of van situaties. Je mist je vader en daar droom je dan van. Dat je vader niets zegt komt omdat er een waas tussen de levende wereld en geestenwereld bestaat. Het is als een dik gordijn. Als je het open kan schuiven kun je contact maken met de 5 dimensie.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">