Dode slang in de slang

 • Auteur
  Berichten
 • Suzettt
  Gast

  Ik heb verschillende interpretaties van slangen gevonden, maar geen daarvan dekt de lading van mijn droom. Ik heb dingen gevonden over seksuele frustratie, verraad, angst, allemaal ergens wel herkenbaar, maar nog te verschillend en vaag.
  Die droom laat me niet los, heel irritant.
  Misschien dat iemand combinaties herkent en wat richting kan geven.

  Ik moest iets pakken uit de schuur en wist ergens al dat ik iets naars ging zien. Er lag een slang. Echt groot, maar ik kon zijn uiteinde niet zien(die lag tussen de spullen). Toen zag ik dat hij dood was. (Wit/grijze huid en witte ogen). Dat luchtte mij op, er viel een zorg/verantwoordelijkheid van me af(het gevoel bleef wel grimmig).
  Toen keek ik even weg ofzo, waarna ik mij besefte dat de slang helemaal niet dood was, maar hij had de dode slang opgegeten! Ik zag de dode slang in de levende slang zitten. Op dit punt bewoog de slang ook langzaam, zodat ik zijn maaltijd goed kon zien. Hij was wit/groen. Het was trouwens geen andere slang, de situatie was gewoon ineens veranderd.
  Daarna ben ik volgens mij nog een paar keer van de slang naar mijn vriend gegaan om steun te zoeken denk ik, maar dat weet ik niet meer goed.
  In ieder geval was de slang ineens in huis, een stuk kleiner en groener. Hij wilde mij ook opeten. Hij heeft me uiteindelijk in mijn hand gebeten, dit deed geen pijn. Het duurde wel lang. Het was echt heel suf, als een hond waartegen je steeds ‘los zegt om een speeltje af te pakken.
  Ik bleef de hele tijd achteruit deinzen voor de slang en ongemakkelijk door de woonkamer bewegen. Ik was op dit punt niet echt bang ofzo, maar het was gewoon heel opdringerig/gevaarlijk/vervelend.
  Wat heel raar was: ik heb tijdens dit gedoe regelmatig mijn vriend geroepen, die in dezelfde ruimte was. Hij had er niet echt aandacht voor. Hij vond het wel heftig, maar het was duidelijk niet zijn probleem. Dit is vreemd, omdat dit totaal niet matcht met de werkelijkheid.

  Iemand ideeën?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">