Dochter van vriend

 • Auteur
  Berichten
 • ellenireneEllenirene
  Gast

  Hi,

  Ik zit even met een droom die ik eerder heb gehad maar in een andere context…

  Ik was met mn vriend op de bank en we zaten lekker bij elkaar.
  In een ander ogenblik was zijn dochter er ook ineens.
  Ze lag bovenop hem.ze was jaloers en ging daarom op hem liggen.

  Is dit een dominantie van haar naar haar vader?

  Ook droomde ik dat ik in de keuken was van mn ouderlijk huis, daar ben ik steeds in mn dromen maar ik lag op het aanrechtblad languit en zei tegen de vrouw die bij mijn vriend werkt dat ze maar de baas speelt en dominant doet in zijn zaak maar niet in ons priveleven. Het koste mij moeite om dit te zeggen en mijn stem trilde,ook merkte ik dat het niet nodig was dit te zeggen want het was al duidelijk.

  Apart haha,
  Groetjes

  EsmeEsme
  Moderator

  Hallo, wanneer de context anders is, is ook de betekenis anders. De band tussen ouder en kind, is vaak sterker dan de band van vriend en vriendin. Onbewust in je droom sta je hierbij stil. Misschien kan het zijn, dat je toch een beetje het gevoel hebt, dat je een buitenstaander bent op een bepaald moment.

  Over het ouderlijk huis dromen, daarmee ga je terug in de tijd. Het kind in jezelf komt hier naar boven. Hier ben opgevoed, opgegroeid en gevormd. Dit is je basis. De keuken staat symbool voor huis en haard. Dus een lekker warm gezinsleven. Het lijkt erop, dat je dit gevoel wilt evenaarden met je vriend. Wellicht dat je meer aandacht van hem nodig hebt. De collega is komt hier over als een indringer.

  ellenireneEllenirene
  Gast

  Dankjewel Esmee,

  Ja veel dromen zijn steeds daar maar dankje hier kan ik wat mee.
  Klopt wel, is toch je vlees en bloed.

  Groetjes!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">