Dochter kwijt of verdronken in de zee

 • Auteur
  Berichten
 • Snoeck
  Gast

  Ik droomde dat ik samen met mijn dochter het strand op kwam lopen in ineens worden we door een golf de zee mee ingenomen. In eerste instantie dachten we leuk, maar al snel kwam er een golf van de andere kant en voor we het wisten werden we alle kanten op getrokken. Ik schreeuwde elke keer wanneer ik boven kwam dat mijn dochter zich ergens aan vast moest pakken wanneer zij dit kon. Na een tijdje lukt het mij om iets vast te pakken en stond ik op het droge, mijn dochter zag ik nergens en ik schreeuwde in paniek zo hard als ik kon. De zee inspringen deed ik ook niet?? Dit snapte ik niet van mezelf, ik dacht als ik er weer in spring moet ik weer dat gevecht aan en ik kan haar zo nooit vinden want zwemmen lukt niet. Zwetend ben ik wakker geworden en ik voel me ontzettend naar.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het strand is de scheiding van het onbewuste (zee) en het bewuste (land). Water staat symbool voor emotie. De hoge golf zegt iets over angsten en trauma’s die naar boven komen. Op een één of ander manier kun je je dochter door een bepaalde situatie niet loslaten. Je bent bang dat haar wat overkomt. Het gevecht met het onbekende (zee) maakt je niet sterker. Het is vooral (onbekende) de toekomst dat je onzeker maakt. Het is niet gek dat ouders zich zorgen maken om hun kind.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">