Dochter dood

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Ellen
  Gast

  Vannacht gedroomd dat mijn dochter van 4 van een berg fietsten (ze kan zelfstandig fietsen) en kei hard tegen een muur reed. Ik rende er heen en alle mensen stonden te kijken en deden niets. Een man klom toen op een verhoging en daar lag onze dochter dood (sorry voor niet frissige maar dat vond ik nog het ergste) haar hoofd helemaal uit elkaar. Ik werd helemaal gek wakker. Houd me al de hele dag bezig 😔

  Hannah
  Gast

  Hoi Ellen,

  Kan me voorstellen dat je geschrokken ben.. en het je bezig houd.

  Als ik de droom zou vertalen, zou ik zeggen dat het snel bergafwaarts kan gaan wanneer je dochter zelfstandig snelle vooruitgang heeft (symbolisch de fiets).

  Dat bergafwaarts gaan kan op zich best spannend en leuk voor haar zijn en hoeft niet gevaarlijk te zijn, mits de berg niet te steil is natuurlijk. Nu lijkt het op dat het gevaar erin schuilt dat ze figuurlijk tegen een muur aanloopt (fietst in dit geval).

  De uitdrukking ‘Met het hoofd tegen de muur lopen (=Het onmogelijke proberen).

  Een interpretatie zou kunnen zijn dat je teveel vertrouwen stelt in wat je 4-jarige dochter al aan kan qua zelfstandige vooruitgang en je beter op moet letten waar het heen gaat. Als het vervolgens slechter (bergafwaarts) gaat en misschien ook te snel kan het erop neerkomen dat ze uiteindelijk het onmogelijke probeert, haar hoofd erop breekt.

  zich het hoofd breken over iets (=trachten een antwoord te vinden op een moeilijke vraag).

  Dus mogelijk goed om te kijken of waar je dochter zich zelfstandig mee bezig houd niet gevaar op kan leveren omdat ze er gefrustreerd van raakt als het vervolgens niet lukt, omdat het te snel is gegaan.

  (Zelf houd ik bij dit soort dromen toch voor de absolute zekerheid ook een fysieke interpretatie bij de hand, dus zou ik ook even extra opletten de komende tijd bij het fietsen).

  Hoop dat je er iets aan hebt en mee kunt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">