Diverse onderwerpen in een droom

 • Auteur
  Berichten
 • Sanne
  Gast

  Wie kan mij helpen? Ik droom iedere nacht en weet 9 van de 10 keer wat ik gedroomd hebt.
  Kan er alleen niet wijs uitworden graag zou ik willen weten wat het betekend.

  Vannacht had ik ene baby vast ik dacht dat het boerde naar het eten. Maar het hoestte iets anders. Er was een verplegend iemand die het mondje van de baby schoon maakte. Daarna was ik in een verzorgingshuis en zag ik iemand heel slecht in bed liggen op de zij. ( ouder iemand) Ik keek en dacht laat maar lekker liggen. Later was hij dood en moest ik helpen om hem recht in bed te leggen. Ik dacht heb ik hem dood laten gaan kon ik iets doen moest ik iets doen. Ergens in de droom was ik een urine zak aan het verwisselen. En stond ik met mijn moeder aan een balie daar lag een boek en er koest wat opgeschreven worden. Ik had de baby nog vast. Wie kan mij helpen. Ben vaak volledig uitgeput door zo te dromen. Ik noem het mijn 2e leven.
  Alvast heel hartelijk dank

  Esme
  Moderator

  Een baby staat voor vruchtbare ideeën, dus genoeg inspiratie. Boeren is je vrijelijk voelen. Hoesten zijn haperingen. Veel gaat goed, maar er zijn nog wat kinderziektes en daarmee bedoel ik, dat je nog niet zoveel levenservaring hebt. Maar dat geeft niet, want van fouten leer je.

  Die levenservaring kijk je af van het ouder iemand. Hij is dood en jij in de volle bloei van je leven. Er zijn nog genoeg uitdagingen, die je aan kunt gaan. De urinezak staat voor reiniging en een vrijlating van negatieve of onderdrukte emoties. Urine is water met veel afvalstoffen. Water staat symbool voor emoties. Denk aan tranen van geluk of verdriet. Deze mag je leren begrijpen en accepteren. Zodat je deze makkelijker kan loslaten en op een gegeven moment niet op je tenen gaat lopen. Het gaat je meer ruimte geven en raak je ’s morgens niet door je dromen uitgeput raakt. Dromen zijn verwerkingen van de hele dag, trauma’s en situaties. Nachtmerries komen voort uit stress.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">