Demonen

 • Auteur
  Berichten
 • Abraxas
  Deelnemer

  Ik was in een rond gebouw met een goede vriendin . Het leek wel een enorm ruimteschip dat half in de grond was gezakt.
  Er hadden vroeger asielzoekers in gewoond, vertelde een meisje me. De verbouwing was nog gaande.

  Ik ging wandelen met het zoontje van mijn dochter. Het kindje zat scheef en doodstil in de buggy en ik vroeg me even af of het nog wel leefde, maar het was alleen maar in slaap gevallen. Ik liep langs het huis van mijn ex en zag hem door een enorm raam op de eerste etage op de bank liggen. Ik zwaaide samen met mijn kleinkindje. Mijn ex draaide zich echter om op de bank en ging met zijn rug naar me toe liggen.

  Ik had een rondje gelopen en was weer in het gebouw.

  Mijn vriendin probeerde uit te leggen hoe ze met haar geliefde vier verbindingslijnen van en naar elkaars gezicht hadden lopen. Op vier punten in het gezicht: voorhoofd, ogen, mond en kin.

  Er zat een vrouw aan een tafel in het blauw met een Egyptische halskettingen. Ze had ongelooflijk heldere blauwe ogen. Ik had ook een Egyptische ketting om. We deden ze af en legden ze naast elkaar. De hare was groot, goud en weelderig. De mijne was kleiner en bescheidener. Toen ze me aankeek, kreeg ik een een heel vreemd warm gevoel, waardoor ik moest huilen. Ze wist iets van m’n moeder. Ik vertelde het haar en haar kleuren veranderden. Ze kreeg iets demonisch. Het zag er doodeng uit.
  Ik stond op van tafel en zag in een schaal met water de reflectie van het gezicht van een dode…

  Ik liep naar een laboratorium en zag daar hoe m’n vriendin in een doktersjas een jongen te hulp schoot. Hij was foetussen aan het wassen. Enkele waren dood gegaan en lagen op een hoop. En andere lag in bad te verdrinken… ik was verontwaardigd. Maar de jongen zei ter verdediging dat deze babies niet telden want ze waren gemaakt om vaccins op te testen…

  Het bleek dat we in New orleans waren en het gebouw was bezeten door demonen.

  Dank alvast voor de hulp

  Abraxas
  Deelnemer

  Ik vergat nog iets.. voordat ik langs het huis van mijn ex liep, zag ik vanuit mijn ooghoeken een tuin waarin een oud persoon in een wit gewaad liep.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">