Deal met de duivel

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Mila
  Gast

  Ik droomde over ontsnappen en een deal met de duivel.

  Ik was in een gebouw met veel ruimtes. Ik denk dat het een onderzoekslab was waarin mensen werden onderzocht.

  Ik werd achterna gezeten door mensen waarvan 2 de leiders waren (de rest waren gewoon hun soldaten). Ze wilden me vangen.

  Uiteindelijk kwam ik in een doodlopende ruimte. Ik draaide me om en daar stond een leider. Hij pakte mij vast en ik probeerde me los te wurmen, maar het ging niet. Toen ging ik allemaal Latijnse woorden ofzo uitspreken en maakte ik een deal met de duivel.
  Hierdoor zou ik blijkbaar precies doen wat ik het beste kon doen om de leiders te vermoorden. Hierdoor zou ik dan dus ook kunnen ontsnappen.
  Mijn haar werd zwart.

  Nadat ik de deal had gemaakt stak ik een pen in de borst van een leider die erna overleed. Ik kreeg precies diezelfde verwonding, alleen ging ik niet dood (maar voelde het wel). Mijn bloed was zwart.
  Na een tijdje verdween deze wond maar zat er nog wel een zwart rond litteken.

  Toen rende ik richting de uitgang van het gebouw. Ik was ineens met een aantal vrienden aan het rennen die ook op de vlucht waren (die ik in het echt niet ken). Maar we werden achtervolgd en wij waren niet snel genoeg. Snel trok ik een van mn vrienden in de toiletkamer aan de linkerkant. We deden alsof we gewoon gasten waren die naar het toilet moesten.
  Het werkte even. Alle troepen die ons wilde vangen renden gewoon door. Maar de leider was wel iets slimmer dan dat.
  Hij liep de toiletten in en greep mij vast. Ik begon hem te wurgen. Dankzij de deal met de duivel kon ik niet stoppen, ik had geen controle over mijn lichaam.
  Toen de leider doodging zag hij eruit alsof hij al een tijdje dood was. Maar ik vond het niet zo erg dat hij dood was.
  Dit was de laatste leider en ik had nu de deal voltooid. Mijn haar verkleurde naar goud en mijn litteken verdween.

  Nu moest ik alleen nog de rest van mijn vrienden redden. Ik rende snel uit de toiletten en rende naar de uitgang. Mijn vrienden waren gevangen en werden naar buiten gebracht om geëxecuteerd te worden ofzo.
  Ik rende zo snel ik kon naar de uitgang maar de stalen deur ging dicht.

  Hij kon niet open. Ik dacht aan de persoon die ik wilde redden. Ik focuste me op hem en zei een paar Latijnse woorden of een spell ofzo en teleporteerde naar hem toe. Hier vermoordde ik alle troepen die er nog waren en nu was iedereen vrij.

  Toen werd ik wakker.

  Ik ken niemand in mijn droom.
  En ik was in mijn droom dankbaar voor de deal met de duivel want het had mij gered. Het was geen nachtmerrie denk ik.

  Ik had voor deze droom ook gedroomd dat ik gevangen zat en ontsnapte (dezelfde nacht had ik dat gedroomd). Hierbij had ik super vaak gefaald te ontsnappen (6x ofzo). Maar uiteindelijk had ik de vrouw van de leider vermoord en kon ik ontsnappen. Ik rende zo snel mogelijk weg en ontsnapte.
  Dus Ja

  Hopelijk kunnen jullie er iets mee.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">