De duivel in de duinen

 • Auteur
  Berichten
 • marnixvrmarnixvr
  Deelnemer

  Hoi iedereen!

  Vannacht droomde ik dat ik dreef in het stillen water rond schemering, ik werd geduwd door een mannelijk figuur en het voelde alsof er wel een romantische connectie was.
  In de verte was de schaduw van een -in het water verzonken- pretpark met alle leuke materiele dingen waar wij als mensen van mogen genieten.
  Het mannelijke figuur wilde mij daar naartoe duwen ookal voelde ik mij hier niet heel senang bij. Toen wij daar aankwamen (nogmaals in schemer) zag ik op de horizon de horens van de duivel, dus logischerwijs duwde het mannelijke figuur achter de duinen om te verschuilen. (toen was het ineens weer licht)
  Terwijl het mannelijke figuur mij aankeek zag ik links van hem de duivel, met kleur en een lang gezicht, baard en horens (ik herken dit gezicht niet en ben ook compleet niet gelovig).
  Ik werd bang maar zodra het mannelijke figuur zich omdraaide was de duivel weg en werd ik wakker.
  Het gekke van dit alles is dat ‘het mannelijke figuur’ geen echte gedaante had maar eerder een energie en dat mijn hoofd de depictie van de duivel compleet zelf heeft gemaakt.
  Daarbij droom ik iedere avond meerdere lucide dromen (zwaar uitputtend) maar deze kan ik echt niet herleiden. Iemand enig idee?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">