Daten terwijl je in een relatie zit

 • Auteur
  Berichten
 • Nachtbraker
  Gast

  Goeiemorgen,
  Ik heb nu meerdere malen een droom gehad waarbij ik date met mannen of vrouwen terwijl ik gelukkig ben in mijn relatie. In mijn droom heb ik soms met compleet iemand anders een relatie en kom ik er op het einde van mijn droom achter dat het niet klopt en dan ga ik ineens weer terug naar mijn huidige partner. Ook heb ik gehad in mijn droom dat ik aan het daten ben en mijn partner dit wist. Maar dat ik het deed om erachter te komen of hij wel de ware is. En op het einde van mijn droom kom ik er achter dat ik dan weer naar hem toe wil en dat t niet klopt. Iemand enig idee wat dit kan betekenen?

  Esme
  Moderator

  Door de situatie ben je veel op jezelf gewezen. Hierdoor ben je onbewust jezelf aan het ontdekken. De mannen en vrouwen die je date zijn een spiegel van jezelf. Iemand er leuk vinden heeft te maken met karaktereigenschappen of interesses die jij prettig vind om te delen. Deze aspecten komen namelijk ook bij jouw voor. Het heeft verder niets met de relatie met je partner te maken.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">