Crashende achtbaan

 • Auteur
  Berichten
 • Patrick
  Gast

  Hallo, vannacht droomde ik over een achtbaan. Een aantal jaar geleden droomde ik over dezelfde achtbaan. Deze achtbaan had veel hellingen en loopings en stond al bekend dat er een aantal ongelukken zijn gebeurd. In de droom van een paar jaar geleden zat ik in de achtbaan. Wij gingen snel naar beneden en toen onderste boven weer de helling omhoog (ik hoop dat jullie dit kunnen inbeelden). Alleen hadden wij niet genoeg snelheid om de helling over te komen, waardoor wij terug gingen en een volgend karretje op ons botsten, waardoor ik eruit viel. Daar stopte mijn droom.

  Vannacht droomde ik over dezelfde achtbaan, alleen stond in onder het punt waar ik in de vorige droom niet genoeg snelheid had. Ik keek naar de achtbaan en zag dat er een karretje aan kwam. Bij dit karretje gebeurde precies hetzelfde. Het had niet genoeg snelheid om de helling onderste boven op te gaan. Het karretje ging terug naar beneden. Ook hier botste een volgend karretje op dat terug gaande karretje. Dit zorgde ervoor dat beide karretjes naar beneden stortte. Er was complete chaos en ik wist niet meer wat ik moest doen. Alle inzittende waren dood. Zij hingen onderste boven aan de rails, waardoor het karretje als het ware op hen viel. Ik zag overal stukken mensenvlees liggen.

  Hier stopte mijn droom over de achtbaan. Ik vind dit een heel bizarre droom, aangezien ik al heel lang niet naar een pretpark ben geweest. Weet iemand toevallig wat dit betekent?

  Esme
  Moderator

  De achtbaan is de rollercoaster van het leven. Het gaat van hoog naar laag, maakt een salto en sleept zich omhoog. Obstakels kunnen we niet gebruiken, maar leert ons om deze te omzeilen en problemen op te lossen. Het gebeurt met vallen en opstaan. De botsingen van de karretjes zijn onbegrip of miscommunicatie. Je doet je best om te klimmen in je carrière of persoonlijke groei. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Oefening baart kunst. ‘k Hoop dat je er wat aan hebt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">