Confrontatie

 • Auteur
  Berichten
 • RoseRose
  Deelnemer

  Goedemiddag allemaal!
  Ik had voor ik dit droomde wel een ruzie uitgesproken met iemand anders en dat is goed verlopen, misschien dat dat het effect van deze droom gaf:

  Ik was aan het fietsen en kwam een meisje tegen waar ik jaren terug mee bevriend was net met ruzie uit elkaar was gegaan (had in die periode haar geprobeerd te confronteren maar ze luisterde toen niet en nooit meer van haar gehoord). Zij en haar man reden in een onmogelijk lange driewieler auto en ze waren beide uitgestapt toen ik aan kwam fietsen. Haar man zag ik dan nergens en zij stond klaar en had een klein wit briefje in haar hand. Al keek ze daar niet naar. Ik probeerde te confronteren en ze deed eerst boos en defensief en uiteindelijk leek ik langzaamaan door haar te dringen. We zeiden dat het uitgesproken was en haar man kwam aanlopen. Ze stapten in de auto en iedere keer als hij bewoog, bewoog de auto met hem mee. Ik wachtte tot ze wegreden en zag ze in een hoek verdwijnen. Ik stapte op mijn fiets en zag 3 auto’s aankomen. Ik wachtte tot ze me voorbij waren gereden voor ik overstak en dezelfde hoek omsloeg. Ik wou bij een vriendin langsgaan en moest die kant op. Ineens stond ze daar weer naar st de auto, zelfde briefje. Ze was heel boos en beschuldigde me uit het niets voor stalking en dat ik moest stoppen haar te volgen. Waarop ik ook boos werd en defensief en zei dat ze onzin zat uit te kramen en dat ik toevallig dezelfde kant op moest omdat ik een vriendin ging opzoeken. Toen wou ze de uitleg niet aannemen en ik zei: oke het is goed met je, je bent gestoord doei. Ik stapte op mijn fiets en ging ervandoor. Zij bleef vol verbazing staan.

  Ik vraag me af of dit wat betekent of dat het gewoon komt doordat ik een ruzie had uitgesproken de vorige dag. De ruzie die ik had uitgesproken ging om totaal iemand anders en had niks te maken met het meisje waarvan ik had gedroomd. Alvast bedankt!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">