Concert

 • Auteur
  Berichten
 • Mcm
  Gast

  Ik had vannacht twee dromen dus ik ga 2 Posts maken, deze droom ging over een zangeres genaamd Melanie Martinez. Ik heb in mijn leven best moeite met vrienden en toevallig weet ik dat Melanie ook is gepest enz en ik ben zelf ook gepest. En ik ging dus naar een concert en ik probeerde contact met haar te zoeken maar het concert was anders dan een gewoon concert de zaal was lichtroze en ik ging dus naar 2 concerten en ik weet niet precies wat er allemaal gebeurde maar op een gegeven moment vond ik een moment om met haar te praten alleen ik kreeg het idee dat ze mij niet mocht maar we waren soulmates. Ik vraag mij af wat deze droom betekend?

  Ebeline
  Gast

  Dromen over een beroemdheid staat voor een aspect in je leven dat belangrijker is dan wat dan ook.
  Je weet zelf wel wat dat is.

  Als je droomt dat je een concert bijwoont, vertegenwoordigt dit harmonie en samenwerking in een bepaalde situatie of relatie.

  Roze staat voor liefde, plezier, zoetheid, blijheid, affectie en vriendelijkheid. Deze kleur wordt ook geasscocieerd met verliefd zijn en de helende kracht van liefde.

  Je droom kan een verlangen weerspiegelen om gewaardeerd en geliefd te zijn maar vanwege het pesten angst om afgewezen te worden

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">