Chocoladeletter

 • Auteur
  Berichten
 • drum and bass
  Gast

  Ik ben in een gemeenschappelijke ruimte. Ik heb wel het gevoel dat iedereen met zichzelf bezig is in plaats van dat er dingen samen worden gedaan. Mensen lopen heen en weer. Sommige lopen naar de buitenplaats toe om te roken.
  Ik kan mijn draai moeilijk vinden en loop een beetje rond te dolen. Tot dat ik langs een open kast kom en daar chocoladeletters zie liggen. Daar heb ik erg veel zin in. Het zijn hele grote chocoladeletters. Ik heb het gevoel dat je daar niet aan mag komen. Is niet van te voren afgesproken, maar zo voelt het. Net of iedereen dat weet. Ik kan de verleiding niet weerstaan en ik breek een stuk van de chocoladeletter af en begin daarvan te eten. Heerlijk! Melkchocolade is het. Het is trouwens de letter T. Na een paar minuten krijg ik schuldgevoel omdat ik van de chocolade heb gegeten. Ik denk als ik de rest van de chocoladeletter ook opeet dan heeft niemand in de gaten dat er iemand van gegeten heeft. ik loop terug en pak de rest van de chocoladeletter. Nu liggen er in plaats van 4 nog maar 3 op de plank. De ene heb ik opgegeten. Helemaal. en nu geen schuldgevoel.
  Wat zou dat kunnen betekenen ?
  Lieve groetjes,
  D&B

  Esme
  Moderator

  Chocoladeletters zijn letter voor letter en verwijzing naar een naam of persoon. Ik weet niet waar de letter T aan refereert. Chocola eten geeft een bepaalde sensatie in je mond. Chocolade is een antidepressiva maar ook een afrodisiacum. Chocolade laat door je warme mond en speeksel doen smelten. Dezelfde stof dat bij chocolade vrij komt in je lichaam, komt ook voor bij seks. De chocolade in deze droom heeft de symboliek voor vrouwen waar je niet aan mag komen. Maar seks is een natuurlijk oer gevoel. Dat kun je niet zomaar kunt wegwimpelen, dus hoef je daar ook geen spijt om te krijgen. Maar spijt had je later gelukkig niet meer.

  Drum and bass
  Gast

  Bedankt voor de uitleg Esme.
  Een verrassende uitleg vind ik.
  Na nog een paar keer te hebben doorgelezen kan ik het heel goed plaatsen.
  vriendelijke groeten,
  D&B

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">