Busongeluk met doden

 • Auteur
  Berichten
 • AnneM
  Gast

  Ik heb afgelopen nacht heel vreemd gedroomd en ik vraag me af of het iets betekend. Ik werd er namelijk wakker van want ik vond het doodeng!

  Ik liep langs een grote lange weg in mijn woonplaats en zie in de verte met een vrij hoge snelheid een bus aan komen rijden. Ik zie dat de bus begint te slingeren en dwars door een woning tot stilstand komt. (Dit was de woning waar ik in het echt geboren ben en opgegroeid ben maar inmiddels al 12 jaar niet meer woon.) Als ik vervolgens bij het ongeluk ga kijken zie ik overal lijken liggen, bloed, lichaamsdelen. Ik maak het hele proces mee van politie bellen, verklaringen afleggen en dat soort dingen, tot ik weer ging kijken naar de lichamen en ik wakker werd. Ik vond dit zo vreemd! Iemand een idee?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  AnneM
  Gast

  Graag!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De bus is stuurloos. Het kan er op wijzen, dat je geen controle hebt over een bepaalde situatie. Het huis is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. Elke kamer bevat je eigenschappen en vaardigheden. Dit is je basis. Hier liggen veel herinneringen. Je basis, opvoeding en vorming. Door de bus die door het huis rijdt, wordt je in je ziel geraakt. De lichamen en bloed is de pijn die je ervaart. De hulpdiensten zijn de mensen, die je helpen bij een proces.

  AnneM
  Gast

  Bedankt voor de moeite en je uitleg! Ik kan me hier helemaal in vinden en deze droom hield me bezig en maakt me bewuster van me onbewuste.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">