Bult / insectenbeet

 • Auteur
  Berichten
 • Suus
  Gast

  Ik droomde dat ik ergens bij iemand was om diens huis te bekijken. Ik keek op een gegeven moment naar mijn been want dat gebeurde iets. Er ontstond in korte een enorme hoge bult op mijn huid. Ergens wist ik dat dit kwam door een beet van een insect, echter was deze nergens te zien. Even later ontstond er nog zo’n grote bult. Er kwam ook vocht uit.

  Specifiek dit stuk heb ik duidelijk gezien, wat mij het idee geeft dat het me iets wilde zeggen. Wie kan mij helpen?

  Veel dank!

  Esme
  Moderator

  Suus, de droom bevat weinig emotie. Je bent bijvoorbeeld niet angstig of verdrietig , blij, verbaast of eenzaam in je droom. Een huis bekijken is jezelf aanschouwen. Een huis staat symbool voor je lichaam en ziel. De kamers bevatten karaktereigenschappen en vaardigheden. Elke kamer heeft zijn functie. De zolder of ‘letterlijk’ de bovenkamer is je kennis en gedachten. De bult is een soort ontsteking. Er komt ook etter uit. Er is iets in je leven wat je hebt weggestopt en komt weer aan de oppervlakte. Een insectenbeet staat voor irritatie. Je aanschouwt jezelf, omdat je schijnbaar, op dit moment, tijd genoeg hebt om oude wonden te verwerken.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">