Buitenlandse markt

 • Auteur
  Berichten
 • Grace Moore
  Gast

  Ik was in het buitenland op een groentemarkt. Ik zag 2 grote bijzondere groene appels die ik voor een kennis wilde kopen. Maar de groep (ex collega’s) waar ik mee was liep een andere richting op. Ik besloot mee te gaan want voelde me niet veilig alleen op deze markt. Het zat me wel dwars dat ik de kans liet lopen om deze bijzondere appels te kopen dus ik liep later terug maar inmiddels was de marktkoopman verdwenen met zijn handel. Later was ik te gast bij buitenlandse mensen die erg arm waren. Een vriendin besloot hier te blijven wonen om deze mensen te helpen maar ik voelde me niet veilig in deze stad en probeerde de juiste trein terug te vinden. Het onbehaaglijke gevoel van angst had de overhand in mijn droom. Terwijl ik in het echt me in verre landen nooit onveilig heb gevoeld.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het buitenland is je avontuurlijke onbewuste. De appel staat voor vruchtbaarheid, maar ook voor goed en kwaad. Je bent erg gesteld op anderen maar je geeft snel je eigen mening, wat wel eens kan botsen. Daarom gaan de collega’s de andere kant op. Maar op een geven moment ga je toch mee met de groep, anders zit je daar maar in je eentje. Wanneer je toch weer op je eigen gevoel afgaat, ben je te laat, want de marktkoopman is verdwenen. Ik denk, dat je best wel mag vertrouwen op je eigen gevoel, ook al ben je tegendraads. Misschien ben je eigenlijk wel slimmer dan de rest. De angst is het verliezen van de controle in de massa. De trein is een levenstrein.

  Grace Moore
  Gast

  Hartelijk dank voor deze mooie verklaring. Hier kan ik wel wat mee. ????

  Grace Moore
  Gast

  De vraagtekens waren een smiley.Y

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">