Buitenaardse

 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem
  Gast

  Goedemorgen. Ik droom de laatste weken veel, zo’n 1-4 dromen per nacht. Afgelopen nacht heb ik twee vreemde dromen gehad.
  1: ik ben al een paar uur wakker en ik besluit op pad te gaan. Ik ben alleen en ben voor mijn gevoel op een plek waar ik nog niet eerder geweest ben. Het is er mooi, ik loop langs het water. Als ik op mijn horloge kijk verwacht ik dat het ca 10:00 is, ik ben immers al een poos wakker. Het is 5:55, ik verbaas me erover maar dan zie ik ook dat het nog schemerig is buiten. Ik zie een prachtige volle maan en aan de overkant van het water zie ik de zon opkomen. Het is een geweldig mooie zonsopkomst die de lucht helemaal rood kleurt. Ik besluit van het moment te genieten en bij het water te gaan zitten, aan een steiger. Vrij snel al zie ik links vlak voor me een UFO boven het water hangen. Er valt ‘iets’ uit en het zwemt naar me toe. Ik weet even niet of ik nu moet wegrennen of blijven zitten en ik besluit te blijven zitten. Als het vlak bij me is zie ik dat het menselijke vormen heeft. Als de (voor mijn gevoel) vrouw bij de steiger is zeg ik hallo. Het praat terug tegen me in dezelfde taal en het is vriendelijk. Op dat moment wordt ik gewekt door mijn zieke zoontje die bij mij in bed ligt, dus heb helaas deze droom niet kunnen afmaken.

  2: ik loop samen met een mannelijk persoon over straat. Hij loopt iets (links) voor me. De straat is breed en aan beide kanten staan huizen, best een eind van de straat af. Ik kijk naar boven en zie een meteoriet aankomen. Ik wijs ernaar en op dat moment besef ik dat hij heel dicht bij ons gaat inslaan. Ca 20 meter voor ons slaat hij in en ik verwacht het niet te gaan overleven. Toch zijn de man en ik beide nog in leven. Opeens ben ik in omheinde een voortuin van een huis, niet mijn eigen huis. Ik heb drie brokstukken van de meteoriet meegenomen. Het eerste stuk heeft de vorm van het menselijke schedel, als ik het aanraak is het nog heet en het barst uit elkaar. Het tweede brokstuk heeft de vorm van een schedel van een buitenaards wezen. Ik wacht tot het afgekoeld is en als ik het aanraak barst het niet uit elkaar. Wat het derde brokstuk was weet ik niet. Mijn man was er ook bij maar volgens mij was hij niet bij de inslag

  EsmeEsme
  Moderator

  1: Je bewandeld je levenspad. Alleen in een mooie omgeving. Dit geeft aan dat je je goed in je vel voelt. Het water staat symbool voor emotie. Denk aan tranen van geluk of verdriet. Je herkent je gevoelens.

  De schemering is het onbekende. Je denkt dat je er bent, maar er valt nog genoeg te ontdekken. Tijdens volle maan stuurt de maan veel energie naar de aarde. Het licht en de energie van volle maan is ideaal om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. De zonsopkomst is weer een nieuwe dag met nieuwe kansen. De UFO is het onbekende en een poging om het tastbaar te maken. Het vreemde wezen past zich aan, waar jij waarschijnlijk, ook goed in bent. Het gebruikt de goed communicatie.

  2: Je bent graag in gezelschap en deel je graag. Een meteoor staat symbool een gevaar maar ook voor verstand. Het kan nieuwe ideeën meegeven. Brokstukken zijn een zeldzaamheid. In Mexico staat een schedel symbool voor de dood, maar ook de verrijzenis van het eeuwig leven.

  Anoniem
  Gast

  Beste Esme,

  Bedankt voor je reactie. Ik zit inderdaad lekker in mijn vel. De laatste tijd ben ik de spiritualiteit wat meer aan het ontdekken dus ik herken me in je uitleg.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">