Brand&film

 • Auteur
  Berichten
 • Molly
  Gast

  Ik droomde eerst dat ik in de bioscoop zat een film te kijken. Hij was nogal apart want er gebeurde bijna niets en het ging ineens over in een luisterboek. Het was een sprookje en ik viel in slaap.
  Ook de bioscoop was anders want je had 4 delen, eigenlijk was het een vierkante zaal die door middel van een plus teken on 4 delen was verdeeld.

  Toen droomde ik ook nog heel raar over iemand anders (die ik niet ken). Ik keek mee over zijn schouders ofzo en hij had ruzie ofzo met iemand. Daarom had hij een afluisterapparaatje in de tas van de ander gedaan. Die persoon kwam er echter achter en sloeg hem in elkaar. Toen stond ik in de douche (ik nam de rol over van de persoon waarbij ik over zijn schouders keek). Ineens kwam de ander en hij was erg boos. Hij gooide een stuk of 30 lucifer doosjes op de grond en stook ze aan.
  Snel ging ik uit de douche en trapte de brandende lucifers weg tegen een trui van mijn zusje aan. Die vloog in brand maar ik pakte het en legde het in de badkuip waardoor ik het met water kon blussen. Toen was alles geblust en was er niet echt een probleem meer.

  EsmeEsme
  Moderator

  Het lijkt erop, dat er geen uitdagingen in je leven is. Het staat allemaal een beetje stil, waar je een beetje moe van wordt. Een sprookje is ook niet de realiteit en val je zelfs van in slaap. De vier delen staat voor grenzen afbakenen. Je ervaart onrust om je heen, maar ze moeten niet te dicht bij je komen. Vuur staat voor woede. Je wilt niet partijdig zijn.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">