Brand, mag geen 112 bellen

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Jaimy
  Gast

  Hallo, ik heb een hele rare droom gehad en zal hem zo duidelijk mogelijk proberen te omschrijven.

  Ik droomde dat ik nog bij mijn ouders woonde, maar het was niet hun huis in het echt.
  Ik was met mijn vriend op ‘mijn’ slaapkamer en helemaal in paniek, want er zou brand komen. Ik heb snel een paar belangrijke dingen gepakt. De brand was aan de andere kant van de muur en ik heb die muur natgemaakt om het proberen tegen te houden. Toen gingen we naar beneden, ik volledig in paniek maar iedereen was rustig. Ik wilde 112 bellen maar dat mocht niet van mijn moeder en stiefvader. Die werden boos dat ik dat wilde. Ik deed het toch (ging echt heel moeilijk, lukte maar niet) maar net toen ze opnamen hing ik op want mijn ma was echt boos. Ze belden terug maar het lukte me niet om op te nemen. Intussen was ik echt boos, het was een rijtjeshuis en de buren merkten niks terwijl mijn ouders rustig op de bank zaten te wachten tot het erger was. Ze wilden echt pas iets doen als de brand beneden was of het plafond instortte. Ik helemaal in paniek en boos, want dan zou het te laat zijn.
  Ik ben toen maar buiten gaan wachten op ze, want ik was echt heel bang. Ineens zag ik mijn hamster lopen, ik blij want ik dacht even daarvoor nog aan haar en dat ik hoopte dat ze snel dood was gegaan dan had ze geen pijn gehad..

  Toen duurde het me te lang en ging ik naar binnen, zag ik dat het plafond instortte in de hal.

  Toen waren we ineens ergens buiten en liepen we richting onze auto. Ik zei tegen mijn moeder haha ik heb gelukkig best wat spullen kunnen redden en gelukkig ligt mijn sportkleding bij mijn vader. Waarop zij zei ja ik heb alleen maar dit wat ik aan had: korte broek.

  Ik vond het zo raar en realistisch. Het was ontzettend echt, ik voelde echt paniek en boosheid, waarom bleef iedereen zo rustig?
  Ik ben nu al een tijdje wakker maar ik ben ontzettend van slag, dus sorry voor het lange verhaal maar ik wil graag weten of hier betekenissen uit komen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">