Brand in huis

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Lotte
  Gast

  Vannacht droomde ik dat ik in mijn huis was en een kaarsje probeerde uit te blazen. Dit lukte steeds niet. Als ik dacht dat hij uit was, ging er toch weer iets vonken en kwam de vlam weer terug. Ik keek uit het raam en ik zag een brandende bus voorbij rijden. De vlammen van de bus hadden een connectie met het kaarsje en ineens fikte de kaars als een malle, waarbij er een vlam in het gordijn terecht kwam. Ik maakte al het vuur uit, maar het hele tafereel herhaalde zich (weer een brandende bus die voorbij reed, weer de boel in de hens). Ik schrok er erg van. Ik bedacht me dat de het komt omdat het huis niet goed geïsoleerd is (dit is in het echte leven ook zo). Ik riep mijn vriend om hulp. Die kwam vrij snel en maakte met zijn blote handen het vuur uit, waarna hij blaren op zijn handen had.

  Ik ben nogal over de indruk van de droom. Snap niet waar hij vandaan komt. Zelf heb ik onlangs mijn voetzool vervelend verbrand en gisteren blies mijn dochter en kaarsje uit wat niet mocht van mij. Verder snap ik er niets van.

  Elena
  Gast

  Ervaar je veel stress en heb je behoefte aan controle? Het lijkt erop dat je iets dat moeilijk onder controle te houden is toch probeert te beheersen. Het lukt samen met je vriend wel! Helaas wel met schade.

  Lotte
  Gast

  Hi Elena,

  Bedankt voor je reactie! Ik ervaar inderdaad veel stress en ik heb behoefte om dit onder controle te krijgen, wat tot op heden niet lukt. Het gaat helaas inderdaad om blijvende schade. Acceptatie is de enige optie eigenlijk. Op dit moment kan alleen mijn vriend mij helpen met accepteren.

  Elena
  Gast

  Hi Lotte, fijn om te horen dat je het herkent. Sterkte met de stress, zorg goed voor jezelf!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">