Brand bij mijn vriend zijn huis

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 3 jaren geleden door Lisaxdb.
 • Auteur
  Berichten
 • Lisaxdb
  Gast

  Hallo allemaal,

  Laatst een droom gehad die ik mij heel goed kan herinneren. En aangezien ik volgens mij vriend ook sprak in mijn slaap tijdens deze droom ben ik nu nog nieuwsgieriger dan ooit. Hopelijk kan iemand mij helpen met de betekenis van deze droom.

  Ik droomde over dat ik bij het huis van mijn vriend was.
  Mijn vriend was er niet en de keuken was ontzettend rommelig, een vriendin van mij kwam langs en ik was samen met haar aan het praten terwijl ik de smoothiemachine aan het afspoelen was boven de rommella. Ik controleerde zelfs ook waar het water was gebleven in de la.
  Vervolgens was er een vriendin van mijn vriendin er ook. Er stond een houtkachel aan, die begon rare geluiden te maken.
  Toen ik ging kijken ontplofte die en het huis begon af te branden.
  Vervolgens gingen mijn vriendinnen naar buiten, buren kwamen en vroegen of ik 112 had gebeld dat hadik allang gedaan. ik ging weer naar binnen om de telefoons te pakken en laptops want hier staan allemaal foto’s van mijn zoontje op. Eenmaal buiten deed ik de deur dicht ook al zei iemand dat ik dit niet moest doen, want dan zou het huis afbranden.
  In de tussentijd heb ik vaak mijn vriend geprobeerd te bellen alleen hij nam niet op hij was aan het werk.
  Ineens kwam mijn vriend aanlopen en zag dat het huis was afgebrand.
  Hij moest zijn verzekering claimen bij een soort jury/rechtbank situatie, hier moest hij zijn verhaal doen om zo schadevergoeding te krijgen. De vrouw die hierover besliste was alleen wel mijn oude goede vriendin.. Toen werd ik weer wakker.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">