Boodschap?

 • Auteur
  Berichten
 • cuddlymouse
  Deelnemer

  Hii!
  Ik heb vannacht een vreemde droom gehad. Ik zoek het altijd gelijk op maar ik kon er niet veel over vinden. Het blijft maar in mijn hoofd spoken.
  Oke ik ging naar Walibi (dit is niet gek aangezien gisteren veel bekenden naar Walibi zijn gegaan dus dat zit gewoon in m’n hoofd.. logisch dat je daar over kan dromen) met mijn vader en daarvoor zag ik mijn moeder en viel ik huilend in haar armen dat ik haar zo extreem ga missen. (Dit is al zoiets waarvan ik denk huh). Vervolgens ben ik in Walibi en ga ik in een achtbaan waar ik vervolgens uit val. De teugels zitten niet goed vast en hij gaat over de kop. Ik weet me vast te kunnen houden tot ik kan springen. (Nu gaat het niet meer over die achtbaan) Vervolgens van de schrik bekomen loop ik naar mijn vader die met mijn moeder staat te praten en ze nemen me mee naar een kamer en gaan daar met traanogen zitten (mijn moeders beste vriendin zat hier ook bij met traanogen). Mijn ouders zeggen “we moeten met je praten” Waarop mijn moeders vriendin zegt “ja t is best erg”. En toen werd ik wakker. Ik ben best wel confused nu. Omdat ik mijn moeder dus heel erg huilend in de armen viel en vervolgens nadat ik uit een achtbaan ben gevallen wat ook vaak een bepaalde betekenis heeft ik een hele heftige boodschap zou krijgen maar ik precies toen wakker werd.

  Kunnen jullie mij alsjeblieft helpen met de betekenis van deze droom?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">