Boodschap overleden oma

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Maureen
  Gast

  geleden
  Hallo allemaal,

  Ik weet niet zo goed wat ik van deze droom moet denken. Mijn oma is 8 oktober erg plotseling overleden. Ik ben 16 zwanger en was zo blij dat mijn opa en oma dit mee kunnen maken.

  Afgelopen zaterdag heb ik echt een heel gekke/bijzondere droom gehad. Ik was met mijn oma. Waar dit was kon ik niet echt zien. Er was niet echt een omgeving. Ik huilde en mijn oma ook. Maar het voelde toch heel goed. Ze was zo dichtbij me en ik hield haar handen vast. Mijn oma vertelde me dat ze geen pijn meer had in haar vingers (ze had erge last van reuma). Ik vertelde haar dat ik haar zo ontzettend mis. Op het einde vroeg ze: “wil je weten wat het word?” Toen ik daarop antwoordde dat ik dat wilde vertelde ze me dat het een meisje is. Ik had nog zoiets van jammer nu weet ik het al voor de echo.

  Toen ik wakker werd had ik het gevoel alsof ik heel erg diep geslapen had. Direct voelde ik me ook zo intens verdrietig. Ik had mijn oma weer moeten laten gaan.

  Vandaag heb ik de geslachts echo gehad. En wat blijkt nou, het is inderdaad een meisje. Ik vind dit zo bijzonder. Maar ik durf niet te geloven dat mijn oma me echt heeft bezocht tijdens mijn slaap.

  Wat denken jullie? Heeft iemand ooit ook zoiets meegemaakt?

  Liefs Maureen

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">