Bomaanslag

 • Auteur
  Berichten
 • SvanamerongenSvanamerongen
  Deelnemer

  Ik droomde dat ik in een kantoorgebouw liep in Duitsland. Ik leende een sigaret aan iemand en die rende van mij weg. Ik wilde iemand van security waarschuwen om deze man in de gaten te houden. Ik liep de trap af en zag een security medewerker schreeuwen. Ik dacht nog; zie je wel…; maar de security medewerker schreeuwde naar mij om me te waarschuwen en op dat moment ontploft er een bom op een meter afstand van mij.

  Ik stond er met mijn rug naar toe maar ik wist dat ik zwaar gewond was terwijl ik lag op de grond. De ambulance was er snel en zo ook mijn partner en moeder. Er werd verteld dat ik direct geopereerd moest worden alleen waaraan wist ik niet. Ook was ik te bang om te kijken naar mijn wonden.

  Ik mocht wachten op de operatie en ik wilde gaan uitzoeken wie dit had gedaan. Dat ging niet en op het moment dat ik keek waarom ik me niet kon bewegen schrok ik wakker van het aanzicht van al mijn wonden.

  Wat betekend dit in godsnaam en waarom voel ik pijn op de plekken waar ik in mijn droom gewond was?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">