Boek waarin alles uitkomt

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Lucy
  Gast

  Ik droomde dat Ik een duivel ontmoette. Het was niet lucifer ofzo, het was gewoon een duivel.
  Ik zag zijn geschiedenis eerst: hij was mensen aan het vermoorden. Uiteindelijk werd hij bijna gevangen door 2 mensen, maar ook hen vermoorde hij.

  Een paar jaar later ontmoette ik hem. Hij had een boekje waarin hij dingen schreef. Elke rechter bladzijde kwam uit. Omdat ik dit zelf had uitgevogeld mocht ik er iets in schrijven zodat hij kon bewijzen dat het echt was.
  Ik schreef op dat hij zijn neus aan raakte (om te kijken of het werkte). En ja hoor het werkte. Omdat hij niet kon stoppen, moest ik ook nog erin schrijven dat hij stopte.
  Toen zei hij tegen mij dat hij heel even weg ging en dat ik zijn boekje even bij moest houden/bewaken.
  Toen hij weg was dacht ik erover na om het boekje te vernietigen. Maar toch schreef ik erin dat ik onsterfelijk en immuun voor andermans spreuken/vloeken was.
  Toen gebeurde er iets raars. De tijd ging terug en ik was weer op het punt dat de duivel weg ging.
  Deze keer besloot ik om het boekje te bewaken met mijn leven en er niets in te schrijven.
  Toen werd ik wakker.

  Melissa
  Gast

  Je maakte een egoistische keus door alleen jezelf onsterfelijk/immuun te maken, misschien was dat de fout.. tegelijkertijd zijn mensen niet echt bewust van de kracht van woorden, dat wat bijvoorbeeld in de Bijbel geschreven staat komt immers ook uit.. schrijf op wat je graag zou willen maar denk niet alleen aan jezelf en weet dat, dat wat je opschrijft letterlijk meer kracht krijgt als anderen het ook uit zullen spreken.. choose your words wisely

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">