Blauwe vlinder

 • Auteur
  Berichten
 • Makreel
  Gast

  Beste,

  Ik droomde vannacht het volgende: Ik droomde over een mooie blauwe vlinder die voor me in de lucht vloog. Wat er daarna gebeurde was dat ik de vlinder beet pakte en op de vlinder drukte, en weldra vloog de blauwe kleur van de vlinder als blauwe inkt langs me heen (In andere woorden: zodra op op de blauwe vlinder drukte spoot er blauwe inkt vanuit de vlinder zelf eruit) De blauwe inkt heeft mij niet geraakt. Ik geloof dat de vlinder daarna wit of transparant (kleurloos) werd en ik geloof dat de vlinder daarna nog wel in leven bleef. Wat zou dit kunnen betekenen?

  Groetjes,

  Makreel

  Ebeline
  Gast

  Blauw =onschuld, kleur van de hemel, kleur van trouw, kleur van Maria, melancholie, oprechtheid

  Vlinders staan tevens symbool voor creativiteit, romantiek, plezier en spiritualiteit. Je zou een transformatie kunnen ondergaan naar een nieuwe manier van denken.

  Inkt kan ook betekent dat jezelf moeilijkheden veroorzaakt.

  Blauwe inkt in je droom betekent dat je een familielid nodig hebt die je niet vaak ontmoet. Je zoekt hulp bij die famillielid.

  Witte vlinder symboliseert ook transformatie, spiritualiteit, groei. Maar kan ook betekenen dat je op de goede weg zit

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">