Bizarre vreemde droom

 • Auteur
  Berichten
 • Dina
  Deelnemer

  Ik heb vannacht de meest bizarre droom gehad. Ik heb vaker vreemde dromen maar dit is echt de raarste tot nu toe. Ik droomde over een King & Queen. De King stond bij een wastafel zijn gezicht te wassen toen er een krokodil met leren gewaad en dichtgebonden bek uit een waterstroom kwam. De King & Queen volgde hem en kwamen bij een vierkant gevuld met stromend water. Het was een soort optocht van verklede mensen en dieren. Wat ik mij er nog goed van herinner is dat er dansende beren tussenliepen die steeds poses aannamen en dan even stil bleven staan en weer verder gingen al dansend. De King & Queen waren ook aan het dansen. Hierna droomde ik over mezelf alleen zag ik er niet uit als mijzelf. Ik had een ander gezicht en rood haar. Nu komt het meest bizarre van de droom. Ik droomde dat ik van beide geslachten was. Ik zag mezelf in een spiegel iemand oraal bevredigen, maar die persoon was ik zelf. Toen ik een zaadlozing had in mijn eigen mond bewaarde ik het zaad en vroeg aan een dokter of hij mij kon insemineren. De dokter hielp mij en zei rond deze tijd morgen zul je in verwachting zijn. Hierna werd ik wakker gemaakt door mijn partner. Om vervolgens weer te gaan slapen en te dromen over een zwembad. Ik was daar met mijn moeder en we gingen van een waterhindernisbaan af. Ik moest op een opblaasding springen en vloog hoog door de lucht, raakte het plafond maar kwam erna veilig in het water terecht zonder verwondingen. Toen droomde ik dat ik ineens met een vreemde maar goed uitziende jongen stond te zoenen ?? En daarna ben ik mij om gaan kleden en gingen we naar buiten toen de wekker ging. Ik snap echt werkelijk niets van deze droom. En kan hier online ook niets over vinden heeft iemand enig idee?
  Gr dina

  Suus93
  Deelnemer

  Ik zet even wat van je droombeelden op een rij
  Koningin: intuitie en persoonlijke groei, of het staat symbool voor je moeder.
  Krokodil: verborgen gevaar of niet oprecht zijn in je emoties
  Dansen: vrijheid en harmonie met jezelf
  Optocht: specifieke eigenschappen van de figuren in de optocht je eigen maken. Verder staat het voor het verstrijken van de tijd of een belangrijke gebeurtenis
  Verkleed:
  Dieren: Dieren in je droom staan voor fysieke eigenschappen, primitieve verlangens en sexuele natuur, afhankelijk van het beest waar je van droomt.
  Beren: staan voor vernieuwing. Periode van introspectie en denken.
  Rood haar: rood staat voor gevaar, schaamte en seksuele impulsen
  Vagina: vrouwelijkheid, seksuele behoeftes, kracht, vruchtbaarheid en een nieuw begin.
  Penis: seksuele energie, kracht, vruchtbaarheid.
  Seks: manier libido aangeven behoefte seks. Of aangeven dat je meer in contact moet komen met mannelijke of vrouwelijke kant van jezelf.
  Zwanger: je persoonlijke leven is aan het ontwikkelen.
  Zwembad: ontspanning, kalmte, luxe, gemak, of emoties begrijpen en verwerken.

  Ik zie vooral seksualiteit, vruchtbaarheid en persoonlijke groei in de verklaringen van de beelden naar voren komen. Ik zal zo kijken hoe ik het geheel kan verklaren.

  Suus93
  Deelnemer

  Ik denk dat je in een periode van introspectie en reflectie zit of dat je daaraan moet beginnen. Je maakt op dit moment een belangrijke groei door. Het is belangrijk om naar je emoties en seksuele verlangens te kijken en die te uiten of verwerken. Daarnaast moet je een balans vinden in het mannelijke en vrouwelijke in jezelf (het rationele en praktische en zachte en gevoelige) (ivm koning en koningin en je tweeslachtige zelf. Het kan juist ook betekenen dat je die balans al hebt gevonden. Als je dat doet zul je nieuwe ideeen en inzichten krijgen (dat bezwangeren in de droom). De diepte van het zwembad kan misschien aangeven hoe diep die gevoelens liggen.

  Dina
  Deelnemer

  @suus93
  Hartstikke bedankt voor je uitleg.
  Ik kan me zeker vinden in wat je zegt.
  Dank hiervoor ????

  Groetjes Dina

  Dina
  Deelnemer

  Sorry voor de vraagtekens, dat was een emoji haha

  Suus93
  Deelnemer

  Hahaha. Wel fijn dat je er wat aan hebt.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">