bioscoop, miniatuur

 • Auteur
  Berichten
 • zoetjuhhh.xanoniem
  Gast

  ik droomde dat ik in een bioscoop zat (met honderden mensen) maar er waren allemaal minatuur poppetjes in een deel van de bioscoop? ik riep mijn vriend om naast me te zetten toe rende hij naar mij toe maar in eens was er een andere film en was hij thuis. ik keek ice age in mijn droom en een piep klein stukje van frozen II toen zat ik naast een ombekend iemand maar in mijn droom kende ik hem. in mijn droom was het een leerkracht van mijn school. toen werd ik wakker en de droom blijft maar malen weet iemand wat deze droom betekend?

  EsmeEsme
  Moderator

  In de bioscoop kijk je naar een levensverhaal. De poppetjes zijn een opvulling. Bepaalde zaken lijken heel wat, maar het is slechts fake, waar je mee geconfronteerd wordt. De films thuis hebben te maken met de winter. Water staat symbool voor emoties. Denk aan tranen van geluk of verdriet. Sneeuw zijn bevroren waterdruppels. Dit betekent, dat er emoties in de koelkast worden gezet. Je laat het vriezen, maar hierdoor groei je niet verder. Het is belangrijk om deze te accepteren, zodat je meer ruimte krijgt voor vernieuwingen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">