Biologie toets

 • Auteur
  Berichten
 • Ella1252
  Gast

  Ik droomde dat ik een biologie toets moest maken.
  Er waren 2 surveillanten, een man(persoon A) en een vrouw (persoon B).
  Ik ging het lokaal in en legde alles klaar: mijn etui, binas(informatieboekje), en een laptop(blijkbaar mocht je die gebruiken). Maar toen zei persoon A dat ik de verkeerde binas bij had en dat ik een “stalen binas” mee had moeten nemen. De gewone binas mocht ik niet gebruiken. De stalen binassen waren blijkbaar uitgedeeld in de biologieles, maar toen was ik ziek. Ik vertelde hem dus dat ik hem niet had, maar hij reageerde daarop met “pech voor jou”. Toen probeerde ik het aan persoon B te vertellen en dat ik er niet veel aan kon doen, maar die werd boos omdat ik het zo aan het “doordrammen” was. Toen zei ze, “nou ga je hier de hele tijd staan of ga je nog iets doen?”

  Ik dacht na en ik wilde eigenlijk gewoon de klas uitlopen en dan maar gewoon een 1 krijgen (ik kan het me veroorloven), maar toen bedacht ik me. Mijn ouders zouden het niet heel leuk vinden als ik dat deed. Dus ik ging zitten om de toets te maken zonder binas en toen werd ik wakker.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">