Bijna gedood worden

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 4 jaren geleden door J.
 • Auteur
  Berichten
 • J
  Gast

  Hai! Ik (her)ontdekte dit forum onlangs, maar had er toen niks opgezet. De laatste keer dat ik hier echt wat op plaatste was like 3-4 jaar geleden, haha. Maar deze nacht had ik toch een vreemde droom waarover ik toch graag meer over zou willen te weten komen. Normaal droom ik nogal over dingen van mijn interesses, zoals games, boeken, familie, vrienden, zwemmen & hobby’s, crushes, beroemdheden en dat soort dingen, you know, niks speciaal.
  Anyway, dit was mijn droom:

  (Ter informatie, ik ben een meisje en ga naar de middelbare school.)

  In mijn droom, bleek dat ik één of ander virus had, geen idee welk. Ik was niet de enige, nog iemand anders had het die ik kende. Ik herinner me niet zo goed meer wie, ik denk een vriendin van school. In ieder geval, mensen die ‘er toch verstand van hadden’, een soort dokters dan veronderstel ik, besloten dat ze ons maar beter lieten inslapen, doden dus. Natuurlijk was ik daar niet blij mee, maar ik bleef er toch extreem kalm over.

  Even later was het zover, en ik vroeg of ze met de andere persoon konden beginnen, zodat ik ”op zijn minst al kon zien hoe het ging gaan”. (In het echt zou ik dat niet zeggen hoor, zo gevoelloos ben ik niet, lol). De professors of dokters begonnen dus met een mes of iets in die stijl een driehoek-vorm te snijden door de huid van de andere patiënt, aka vriendin van mij (denk ik toch). Het bloedde niet echt, maar zag er toch duidelijk als een snee uit. De dokters zagen er verward uit dat ze daardoor niet dood ging, en besloten ons toch ongedeerd te laten voor de rest.

  Niet veel laten waren die dokters er weer om te zeggen dat mijn longen aangetast waren door een virus genaamd ‘het zwart-witvirus’ en dat ik alsnog ging gedood moeten worden, dat ik toch hopeloos was. Ik ging niet eens protest, ook al voelde ik geen pijn.

  Zo, toen werd ik wakker, haha. Bedankt om deze uitleg te lezen! Als er antwoorden op komen, zal ik ze allemaal lezen en beantwoorden. Natuurlijk zal deze droom wel beïnvloed zijn door dingen die ik gelezen heb of op tv heb gezien, maar alsnog… Ik heb het niet echt bij nachtmerrie gezet, omdat ik niet echt ‘bang’ was van deze droom, ookal was ik natuurlijk wel blij dat het niet echt was. (:

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">