Bijleggen ruzie

 • Auteur
  Berichten
 • Acey
  Gast

  Beste allemaal,

  Ik heb al jaren geen contact met mijn moeder. Zij heeft borderline en heeft heel erg veel nare dingen uitgehaald waardoor ik nu 5 jaar terug de weloverwogen beslissing heb gemaakt het contact te verbreken voor mijn eigen rust. Ik ben er ook sterk van overtuigd dat het niet meer bijgelegd hoeft te worden.

  Nu heb ik vannacht gedroomd dat mijn moeder en ik het aan het bijleggen waren.

  Wat kan dit betekenen?

  Bedankt voor de tijd, liefs Ace

  Esme
  Moderator

  Het is fijn wanneer je bij je moeder terecht kunt voor problemen, maar hier pakt het anders uit. Het is moeilijk om elke keer maar te slikken, na ruzietjes of miscommunicatie. Niet open staan voor ander meningen kan frustrerend zijn en is het niet gek om afstand te nemen. Het vreet veel energie, waar je je van distantieert.

  Dat je droomt van je moeder betekent toch wel dat je haar mist. Moeder en kind band is gewoon heel sterk. Luister naar je gevoel, want dat klopt. Ik hoop dat je hier verder mee kunt komen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">