Beste vriend

 • Auteur
  Berichten
 • Katanajwzzz
  Gast

  Ik en mijn beste vriend zijn al een jaar beste vrienden. We zijn allebei een beetje verlegen op het vlak van liefde, ik ben al sinds oktober verliefd op hem. En de kans is groot dat hij ook op mij is. Maar ik heb nog het gevoel dat ik even wil wachten en zo nog in deze spannende vriendschap te blijven. Ik wil natuurlijk wel dat we ooit een relatie krijgen. Maar alles op zijn tijd.

  Mijn droom dus:

  Ik was gewond, en we zaten op een hotelkamer. Ik moest mijn T-shirt gebruiken om de wond te stelpen. Dus ik had geen shirt meer aan en dat besefte ik later. Hij merkte dat ik me schaamde dus hij gaf zijn shirt aan mij. Iets later kregen we onze eerste kus. Dit was zo speciaal. En we hebben ook gevreen. Dat is iets wat we normaal zeker niet zouden doen omdat we op dat vlak heel bescheiden zijn. Toen stond ik op en ik wist echt dat het een droom was dus ik zei: jammer is dit een droom, het voelt zo echt. En hij zei voor mij voelt het ook echt. Hij snapte het feit dat ik in een droom zat dus dat was echt super raar. En ik was van streek want ik wou dit zo hard, dat we echt samen konden zijn. En toen heeft hij mij wel gerustgesteld.

  Wat is dit.

  Katanajwzzz
  Gast

  Sinds wanneer moet je zolang wachten tot er gereageerd wordt? Wrm zou ik andes mijn droom hier op zetten

  EsmeEsme
  Moderator

  Omdat mensen geen reactie geven na een uitleg. Ik kijk er vanavond naar.

  EsmeEsme
  Moderator

  Gewond zijn is een zwakte. Een hotelkamer is een tijdelijke en goedkope optie. De relatie die nog zal komen is pril en niet te voorspellen. Een wond is een pijntje dat niet te voorspellen is. Waarschijnlijk zal het helen. Er is een behoefte aan samensmelting maar of dat de realiteit zal zijn is de vraag. De kus en samensmelting vooral een behoefte van jezelf. Het zijn prille verlangens van seksualiteit. Dit heeft vooral te maken met de ontwikkeling van je seksuele behoeftes. Geen probleem. Dat hoort bij je leeftijd.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">