Beschoten worden van achteren

 • Auteur
  Berichten
 • Celine
  Gast

  Hoi,
  Ik heb vannacht een droom gehad en ik kan maar niet stoppen er aan te denken. Ik was alleen naar een overval gerend omdat ik wist dat ze bezig waren, ik had ze ontdekt en wachtte op 3 vrienden maar kan mij niet herinneren meer wie. Op moment dat ze kwamen aanrennen, ontdekte de 3 mannen dat ik bij de deur stond te wachten op mijn vrienden en schieten mij neer 3 keer in mijn rug ik leef nog en voel geen pijn alleen dat ik geraakt word, ik ga maar niet dood en word nogmaals in mijn hoofd geschoten, weer 3 keer! Op dat moment wachtte ik tot ik eindelijk mijn laatste adem uit zou blazen maar het gebeurde niet, mijn vrienden schreeuwden tegen mij dat ik moest wakker worden. Om een of andere reden stond ik op en rende ik weg en haalde hulp ik belde bij meerdere personen aan en er werd open gedaan ik rende naar binnen en vertelde wat er buiten aan de hand was, op dat moment viel mijn spraak weg en kon ik niet meer normaal praten en ik dacht dat het kwam door de kogel in mijn hoofd. We wachtte op de politie en ambulance maar het leek alsof dat eeuwen duurde en ze maar niet kwamen ik werd geholpen door een jongen in het huis waarvan ik zijn gezicht heel goed zag maar niet ken. de droom hield op op het moment dat de ambulance arriveerde, ik werd wakker met een benauwd gevoel en in de war. Het voelde voor mij zo echt.

  Ebeline
  Gast

  De droom kan ook betekenen dat iemand je succes heeft gestolen of de eer heeft opgestreken voor iets wat je hebt gedaan. Misschien heb je het gevoel dat je oneerlijk behandeld bent. … Of de dromen wijzen op een gebrek aan stabiliteit in je leven.

  Deur staat voor nieuwe mogelijkheden.
  Een nieuwe levensfase.

  In je rug geschoten worden: Bepaalde zaken voor jezelf houden omdat men je daarop kan afrekenen

  Geraakt worden in je hoofd: Hoofd kan ook symbool staan voor wat je allemaal in het leven bereikt hebt.

  Vrienden schreeuwen dat je wakker moet worden: Wakker worden staat voor bewustwording. Ben je bewust wat er in real life om je heen gebeurd. Het zou een hoop narigheid voorkomen.

  Het wegrennen staat symbool voor een kwestie vermijden. Je moet verantwoordelijkheid nemen voor wat er in je leven gebeurt.

  Spraakverlies: Verlies van indentiteit. Geen persoon macht hebben. Je mag meer voor jezelf opkomen. Door jezelf uit te spreken.

  Ebeline
  Gast

  Wanneer je droomt over een ambulance, suggereert dit dat je bandeloze gedrag en indiscretie kan leiden tot grote problemen en complicaties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">