Benaderd door man van schoonzus

 • Auteur
  Berichten
 • Mxm
  Gast

  5 maanden geleden heb ik een droom gehad die mijn leven heeft veranderd tot nu toe, ik heb zo veel schuldgevoelens hierover. Ik droomde dat ik in bed lag te slapen en dat de man van mijn schoonzus mij langs achter vastpakte en wou knuffelen. Ik zei toen wat doe jij nou en ik haakte meteen af, ben niet meegegaan hierin. Hij is in het echt ook totaal niet het type waarop ik zou vallen. Alleen ben ik toen wakker geworden met vreselijke schuldgevoelens en ben ik er toen vanalles achter gaan zoeken. 1 week daarvoor had hij mij wel echt bij mn schouder gepakt om me te troosten, waar ik ook van in shock was want hij is erg afstandelijk altijd. Ik legde na mn droom de schuld bij mij en is zo genant om hem nu steeds te zien, ik krijg dan zoveel zenuwen. Is gewoon niet leuk meer, nog iemand dit meegemaakt? Wil trg met hem om kunnen gaan zonder deze gedachten en shuldgevoelens te hebben naar mijn vriend en schoonzus toe.

  Esme
  Moderator

  Een seksdroom is vaak een metafoor. Droom je over seks met iemand die je kent, dan hoeft dat niets met lust te maken te hebben. Deze dromen zeggen meestal niets over je seks behoefte. Eigenlijk gaat dit over je jezelf waarover je droomt, die emoties bij je losmaakt of een bijzondere eigenschap heeft die jij herkent of wilt ontwikkelen. Vaak hebben dromen te maken met loslaten of juist iets integreren in je leven. Ze staan voor persoonlijke groei. Seks kan nieuwe energie geven. Het gaat dus om je eigen energie en is intiem. Dat het toevallig de man van je schoonzus is, is omdat hij dicht bij je staat. Maar wat een vreemde constructie. De man van je schoonzus is dan toch je broer.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">